Forsendelser for studerende

This page is also available in English

Er du studerende og har brug for at sende en ansøgning eller andet dokument til udlandet? Eller måske kommende udvekslingsstudent med brug for at sende ejendele til udlandet? Du kan sende via os til hele verden inden for få dage. Let, hurtigt og sikkert!

Studierabat

Vi tilbyder 10% studierabat på alle vores normale priser. Du skal bare fremvise dit gyldige studiekort i butikken.

Ansøgninger/ dokumenter

Send dokumenter med os uden at være bekymret for om forsendelsen når frem og om du misser ansøgningsfristen. Vi sender altid dokumenter express inden for 2-3 dage til f.eks. Hong Kong eller USA. Vil tilbyder en fast priv for dokument forsendelser i sikre forsejlede kurér konvolutter med tracking. Du vil kunne følge forsendelsen og få besked om hvornår din ansøgning er leveret og hvem der har signeret for modtagelsen.

Baggage, flyttekasser mv.

Vi kan håndtere alt fra tasker og kufferter til flyttekasser med dine ejendele. Vi tilbyder økonomi forsendelser til hele verden. En lidt langsommere leveringer til billigere priser, men stadig stabile og sikre forsendelser med tracking.

Afhentning

Vi tilbyder at hente din forsendelse på din egen adresse eller du kan selv bringe den ind til os på Gammel Kongevej for at spare prisen på afhentning.

Pakke service 

Hvis du ønsker det kan vi sagtens pakke dine ting for dig og klargøre dem til forsendelse eller du kan selv stå for pakningen – det er op til dig.

Opbevaring 

Hvis du har brug for at vi opbevarer din forsendelse nogle dage for at få leveringen til at passe med din rejseplan kan vi sagtens gøre det.

Bare kom forbi eller få et tilbud

Du behøver ikke booke på forhånd. Bare kom forbi os i vores åbningstid. Du kan også klikke her og få et tilbud hvis du ønsker en pris før du kommer. Hvis du har nogle spørgsmål er du også altid velkommen til at skrive til os på info@couriercopenhagen.dk eller ringe på +45 33257725.