Shopping Scandinavia (dansk)

This page is also available in English

Online shopping i Skandinavien
Vi gør lokal shopping nemt for dig!

Shopping Scandinavia giver dig muligheden for at købe Skandinavisk design direkte fra Skandinavien. Du kan købe de meste populære mærker online via Shopping Scandinavia. Vi tilbyder et stort udvalg af nye Skandinaviske kvalitetsprodukter og der er ligeledes mulighed for at købe flere af varerne som second-hand.

Shopping Scandinavia hjælper dig med at finde det rette produkt og giver dig inspiration til at finde interessant Skandinavisk design.

Vi har samlet en række Skandinaviske brands på denne side som vi formidler salget af. Vi er gerne behjælpelig med at finde andre brands og produkter, som du finder interessant at købe direkte fra Skandinavien.

Du er altid velkommen til at kontakte os for mere information.

Lokal shopping i The Green Village of Copenhagen

Når du sender et ønske til os sender vi en medarbejer ud og køber produkterne for dig. Vi går på indkøb for dig i lokale fysiske butikker i et unikt område af København, som kaldes Green Village of Copenhagen. En grøn oase, hvor det stille liv i grønne omgivelser er i høj kurs. Ud over butikker med Skandinavisk design, byder området også på et stort udvalg af butikker med unikt lokalt håndværk og design.

Sådan fungerer det

Via Shopping Scandinavia servicen har du mulighed for at få fragtet alt direkte fra Skandinavien til USA.

1. Du sender os en forespørgsel på et produkt til info@couriercopenhagen.dk

2. Vi vender tilbage med en købspris, som vil være inklusiv varens købspris, indkøb, pakning og håndtering samt fragt og told, som pålægges ved import til USA. Du skal derfor blot betale ét samlet beløb

3. Når du har accepteret og vi er klar til at levere varen, overføres pengene til vores PayPal konto eller bankkonto. Varen sendes derefter afsted og du vil modtage varen typisk ind for 5 – 8 dage.

Lokal shopping i Skandinavia har aldrig været lettere!

Praktisk info

Alle nye produkter leveres i originale emballage.
Fragten foregår via internationale kurér selskaber som Fedex, DHL eller UPS.

Skandinaviske mærker (eksempler)

Bang & Olufsen – B&O

Royal Copenhagen

Georg Jensen

Poul Henningsen (PH Lamps)

Kay Bojesen

Lokalt design – The green Village of Copenhagen

Michael Weihe Jewelry