Send til hele verden – Privat eller virksomhed

This page is also available in English

Har du brug for at sende pakker, produkter, vareprøver eller gaver? Eller har du  selv brug for at sende dokumenter, gaver, personlige ejendele eller andet til udlandet? Courier Copenhagen kan hjælpe med at sende hvad som helst til hele verden! Hurtigt, let og sikkert!

Ekspres forsendelse

Vi har specialiseret os i kurér service og tilbyder via vores partnere ekspres forsendelser til hele verden. Vi tilbyder dag-til-dag leveringer til de fleste destination i verden og er levering inden for få dage til mere fjerne destinationer. Er du på udgik efter en mere budgetbenlig løsning hvor hurtig levering ikke er afgørende, kan vi også tilbyde economy shipping til hele verden.

Det bliver ikke nemmere

Bare kom forbi os på Gammel Kongevej 163, 1850 Frederiksberg C med dét du skal sende. Vi arbejder med flere kurér firmaer og vi sørger for at give dig en god rådgivning i forhold til hvem det er bedst, billigst og hurtigst at sende med. Fælles for alle vores partnere er, at de udelukkende arbejder med høj kvalitet og med sikkerheden i højsædet.

Indpakning / emballage service

Vi tilbyder også at pakke dine forsendelse for dig.  Vi passer godt på dine værdier og sørger for at din pakke er sikret til transport. Vores medarbejdere har mange års erfaring med håndtering og pakning af værdiforsendelser og vi bruger kun de bedste pakkematerialer til at sikre din forsendelse.

Transport og fortoldning 

Via vores samarbejdspartnere tilbyder vi sikker transport via fly, skibe og selvfølgelig landtransport til hele verden. Vores medarbejdere er opdaterede på gældende regler og lovgiving i de forskellige lande. Vi sørger for at hjælpe med alt relevant dokumentation i forhold til fortoldning mv. så du opnår en så let og hurtig behandling som muigt.

Tracking 

Vores partnere leverer tracking i høj kvalitet, så du altid ved præcis hvor langt din forsendelse er nået. Forsendelsen bliver hos det samme kurér firma fra den forlader vores kontor til den leveres hos modtageren. Du får tracking informationen tilsendt fra os via mail og kan på den måde løbende følge din forsendelse online.

Bare kom forbi eller få et tilbud

For at sende dokumenter behøver du ikke booke på forhånd. Bare kom forbi os i vores åbningstid. Du kan også klikke her og få et tilbud hvis du ønsker en pris før du kommer. Hvis du har nogle spørgsmål er du også altid velkommen til at skrive til os på info@couriercopenhagen.dk eller ringe på +45 33257725.