Send pakker til USA – Canada

Personlig rådgivning – Indpakning / emballage service – Pick up service

 

Pak & Send er dit lokale internationale posthus. Vores servicebutik er centralt placeret i Købehavn. Find vej – link

Personlig rådgivning er en del af vores service. Vi har et stort udvalg af pakkematerialer og vi tilbyder indpaknings- og Pick-Up-service.

Vi anvender det mest anerkende fragtselskaber som DHL, Fedex, UPS og Post Nord. Vi finder den bedst løsning som passer dig.

Der kan vælges mellem:

Pak & Send service

Vi har specialiseret os i kurér service og tilbyder via vores partnere ekspres forsendelser til hele verden. Vi tilbyder dag-til-dag leveringer til de fleste destination i verden og er levering inden for få dage til mere fjerne destinationer. Vi tilbyder også standard løsninger og hvor  hurtig levering ikke er afgørende, kan vi også tilbyde økonomi fragt til hele verden.

Du kan således sende en pakke til USA på tre forskellige måder alt efter krav til f.eks. hastighed og forsikring.

 

Det bliver ikke nemmere

Bare kom forbi os på Gammel Kongevej 163, 1850 Frederiksberg C med dét du skal sende. Vi arbejder med flere kurér firmaer og vi sørger for at give dig en god rådgivning i forhold til hvem det er bedst, billigst og hurtigst at sende med. Fælles for alle vores partnere er, at de udelukkende arbejder med høj kvalitet og med sikkerheden i højsædet.

Indpakning / emballage service

Vi tilbyder også at pakke dine forsendelse for dig.  Vi passer godt på dine værdier og sørger for at din pakke er sikret til transport. Vores medarbejdere har mange års erfaring med håndtering og pakning af værdiforsendelser og vi bruger kun de bedste pakkematerialer til at sikre din forsendelse.

Transport og fortoldning 

Via vores samarbejdspartnere tilbyder vi sikker transport via fly, skibe og selvfølgelig landtransport til hele verden. Vores medarbejdere er opdaterede på gældende regler og lovgivning i de forskellige lande. Vi sørger for at hjælpe med alt relevant dokumentation i forhold til fortoldning mv. så du opnår en så let og hurtig behandling som muligt.

Tracking 

Vores partnere leverer tracking i høj kvalitet, så du altid ved præcis hvor langt din forsendelse er nået. Forsendelsen bliver hos det samme kurér firma fra den forlader vores kontor til den leveres hos modtageren. Du får tracking informationen tilsendt fra os via mail og kan på den måde løbende følge din forsendelse online.

Bare kom forbi eller få et tilbud

For at sende dokumenter behøver du ikke booke på forhånd. Bare kom forbi os i vores åbningstid. Du kan også klikke her og få et tilbud hvis du ønsker en pris før du kommer. Hvis du har nogle spørgsmål er du også altid velkommen til at skrive til os på info@couriercopenhagen.dk eller ring 33 25 77 25.