Cykel forsendelse

This page is also available in English

Har du brug for at sende din cykel? Hos Courier Copenhagen kan du købe en cykel rejse taske og sende din cykel til hele verden. Køb cykeltasken i vores butik. Afmontér hjul, drej styret og pak cyklen i tasken. Aflevér tasken til os og vi sender din cykel hvortil det skal være inden for få dage. Nemt, hurtigt og sikkert!

Priser

Forsendelse (egen taske/boks) til EUROPA (EU) : DKK 3900,- (INKL. 25% MOMS)
Forsendelse (egen taske/boks) til EUROPE (IKKE-EU) : DKK 3000,-
Forsendelse (egen taske/boks) til USA : DKK 3700,-
Forsendelse (egen taske/boks) til ASIEN & AUSTRALIEN: DKK 5800,-

Vaude Bike Bag Pro inkl. forsendelse til EUROPE (EU) : DKK 4400,- (INKL. 25% MOMS)
Vaude Bike Bag Pro inkl. forsendelse til EUROPE (NON-EU) : DKK 3500,-
Vaude Bike Bag Pro inkl. forsendelse til USA: DKK 4200,-
Vaude Bike Bag Pro inkl. forsendelse til ASIEN & AUSTRALIEN: DKK 6300,-

Cykeltasken kan bruges både til landevejscykler, turcykler og mountainbikes med hjulstørrelse op til 29″ Se specifikationer og infom om tasken her

Vi sender tasken via vores internationale kurér partnere – leveringen vil tage 3-6 dage.
Du kan følge forsendelsen via online tracking.

Et nærmere kig på tasken

Pakning og ansvar

Bemærk venligst. Du skal selv afmonterer og pakke dine cykel. Vores personale kan ikke tilbyde hjælpe i forbindelse med afmontering og pakning af cyklen. Du indleverer tasken til os lukket og klar til afsendelse. Vores kurér partnere vil selvfølgelig håndtere forsendelsen proffessionelt. Dog kan hverken vores partnere eller Courier Copenhagen holdes til ansvar, hvis uheldet skulle være ude og der skulle opstå evt. skader på cyklen. 

Opbevaring

Hvis du har brug for at vi opbevare din cykel så det passer med din rejseplan, er det ikke noget problem. Det koster blot et mindre gebyr afhængig af hvor land tid. Blot spørg personalet.

Transport og fortoldning 

Via vores samarbejdspartnere tilbyder vi sikker transport via fly, skibe og selvfølgelig landtransport til hele verden. Vores medarbejdere er opdaterede på gældende regler og lovgiving i de forskellige lande. Vi sørger for at hjælpe med alt relevant dokumentation i forhold til fortoldning mv. så du opnår en så let og hurtig behandling som muigt.

Tracking 

Vores partnere leverer tracking i høj kvalitet, så du altid ved præcis hvor langt din forsendelse er nået. Forsendelsen bliver hos det samme kurér firma fra den forlader vores kontor til den leveres hos modtageren. Du får tracking informationen tilsendt fra os via mail og kan på den måde løbende følge din forsendelse online.

Bare kom forbi eller få et tilbud

For at sende dokumenter behøver du ikke booke på forhånd. Bare kom forbi os i vores åbningstid. Du kan også klikke her og få et tilbud hvis du ønsker en pris før du kommer. Hvis du har nogle spørgsmål er du også altid velkommen til at skrive til os på info@couriercopenhagen.dk eller ringe på +45 33257725.