Postboks service

This page is also available in English

Har din virksomhed, eller din forening brug for en ekstern post boks adresse til at modtage og sende breve eller pakker? Eller har du selv brug for en privat post opsamlings adresse i byen? Courier Copenhagen tilbyder dig en budget venlig løsning, på én af de mest attraktive og prestigefyldte adresser i København.

Din postboks adresse 

Din postboks adresse vil blive
Gammel Kongevej 163, postboks xx, 1850 Frederiksberg C
Du kan bruge din postboks adresse som afsender når du sender breve og pakker og selvfølgelig som din officielle post adresse.

Din egen post boks

Du får din egen fysiske postkasse i vores butik. Du kan komme forbi når som helst i hverdage og weekender inden for vores åbningstid, og afhente dine breve og pakker. Vi kan selvfølgelig også tilbyde at opsamle og videresende dine breve og pakker til en anden adresse f.eks. hver eller hveranden uge som det passer dig.

Dit eget posthus

Courier Copenhagen fungerer også som dit eget lokale posthus. Vi kan hjælpe med porto (f.eks. direct mail kampagner,  jævnlige fakturaer eller blot et enkelt brev af og til). Vi kan også, via vores kurér samarbejdspartnere, tilbyde national og international dag-til-dag leveringer af dine pakker.

Priser

Vores priser starter på kun DKK 140 / måneden (ekskl. moms).

Sender du ofte?

Hvis du ofte har brug for at sende f.eks. varer fra en webshop eller anden virksomhed. Kan vi tilbyde attraktive faste priser på forsendelse baseret på dine behov og antal forsendelser.

Lovgivning og registrering

For at undgå svindel og anden kriminalitet er der en del lovgivning og krav på området, afhængig af hvilken type virksomhed/forening der er tale om og ejerforhold mv. Vores kontrakter lever naturligvis også op til alle gælende regler på området. For at gøre registrerings processen så let og hurtig som muligt, guider vores medarbejdere dig til nøjagtig hvilke oplysninger og dokumentation vi skal bruge fra dig.

BEMÆRK:
Det er ikke lovligt at bruge postboks adressen som virksomheds adresse.
Derfor kan man ikke registrere CVR numre på adressen.

Få et tilbud 

Send din forespørgsel på mail til info@couriercopenhagen.dk eller ring til os på +45 33257725 så vender vi tilbage til dig med et tilbud så hurtigt som muligt. Har du nogle spørgsmål eller andet er du selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os.