Send dine julepakker, så de er sikkert fremme før jul

Send dine julepakker med Courier Copenhagen. Butikken har pakkeservice med et stort udvalg af emballage.

Toldbehandling er en del af den samlede service.

                                                        


International express forsendelser til Jul:

Send dine julepakker med os. Vi specialiserer os i sikre ekspreslevering over hele verden, så dine julepakker kan komme sikkert frem. Vi arbejder sammen med de bedste på markedet: DHL, Fedex og UPS. Vi tilbyder ekspres levering til lande i Europa inden for 1 – 2 dage og den øvrige verden fra 2 – 4 dage. Hvis du leder efter en mere budgetvenlig løsning, og hurtig levering ikke er afgørende, tilbyder vi også verdensomspændende økonomiforsendelse.

Det er nemt at sende dine julepakker:

Bare tag dine julepakker med til vores lokale kontor i her København. Vores venlige medarbejdere hjælper dig med at vælge, hvilket firma der skal håndtere levering af din forsendelse på den bedst og mest sikre måde. Vi tilbyder forsendelse af høj kvalitet over hele verden til alle destinationer.

Emballagetjenester – også til julepakker:

Vi tilbyder emballageservice af høj kvalitet. Vi håndterer dine julepakker med omhu og sørger for, at din forsendelse er sikret til transport. Vores medarbejdere har mange års erfaring med håndtering og emballering, og vi bruger kun de bedste emballagematerialer.

Transport og Told:

Julepakker kan ofte blive fanget i tolden. Via vores partnere tilbyder vi sikret transport via luft, hav og vej. Vores medarbejdere er opdateret på de forskellige regler og bestemmelser for hvert destinationsland. Vi tager os af al relevant dokumentation for at sikre så hurtig og nem fortoldning og levering som muligt.

Alle julepakker (og andre varer) som sendes uden for EU bliver toldbehandlet, herunder også varer til UK og Norge.

                                         Send julepakker til Norge                        Send julepakker til UK

Sporing af høj kvalitet – følg dine julepakker hele vejen:

Med de detaljerede sporingssystemer, der leveres af vores partnere, vil du altid vide præcis, hvor langt din forsendelse er. Din forsendelse vil forblive hos den samme kurer fra det øjeblik, den forlader vores kontor, til den leveres på destinationen. Vi sender dig sporingsoplysninger til din e-mailadresse, og systemet giver dig adgang i realtid til status for din forsendelse.

 

Bare kig forbi eller få et tilbud fra os

Du behøver ikke at bestille på forhånd. Åbningstider i butikken: åbningstider. Du kan også klikke her for at få et quote, før du dukker op med dine julepakker.

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer, er du velkommen til at ringe til os på: 33 25 77 25 eller e-mail os på info@couriercopenhagen.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

 

Afhentningsservice

Har du brug for os til at hente dine julepakker eller bagage fra dit hotel, krydstogtskib osv.? Eller har du brug for ekspres kurer afhentning af varer, dokumenter mv. fra firmaadresser eller private hjem? Det er ikke noget problem! Vi tilbyder afhentning fra alle steder i DK.

Send julepakker med Courier Copenhagen

Kontakt os i dag

Send venligst din forespørgsel via e-mail til info@couriercopenhagen.dk 

eller ring til os på: 33 25 77 25