Ekspres til Danmark

This page is also available in Danish

Har du brug for at sende vigtige dokumenter eller værdiforsendelser inden for Danmark? Courier Copenhagen tilbyder dag til dag ekspres levering med kurér til hele Danmark. Hurtigt, nemt og sikkert!

Sikker ekspres levering dag-til-dag

Hvis almindelig post forsendelse ikke er sikkert eller hurtigt nok (f.eks. hvis du skal sende pas, kontrakter, skøder eller større værdiforsendelser). Anbefaler vi sikker ekspres forsendelse via DHL, Fedex eller UPS.

Før kl. 16:00

Vorer kurér partnere afhenter dagens forsendelser fra os hver eftermiddag mandag til fredag kl 16:00. Så vi skal bare have din forsendelse klar inden den tid, for at kunne levere den følgende hverdag.

Pakning

Vi tilbyder også at pakke din forsendelse for dig.  Vi passer godt på dine værdigenstande og sørger for at din pakke er sikret til transport. Vores medarbejdere har mange års erfaring med med håndtering og pakning af værdiforsendelser og vi bruger kun de bedste pakkematerialer til at sikre din forsendelse.

Tracking 

Vores partnere leverer tracking i høj kvalitet, så du altid ved præcis hvor langt din forsendelse er nået. Forsendelsen bliver hos det samme kurér firma fra den forlader vores kontor til den leveres hos modtageren. Du får tracking informationen tilsendt fra os via mail og kan på den måde løbende følge din forsendelse online.

Danmark Ekspres forsendelse priser

Vores priser for DK ekspres starter fra DKK 365,- inkl. moms for op til 5 kg.

Bare kom forbi eller få et tilbud

For at sende Ekspres til Danmark behøver du ikke booke på forhånd. Bare kom forbi os i vores åbningstid. Du kan også klikke her og få et tilbud hvis du ønsker en pris før du kommer. Hvis du har nogle spørgsmål er du også altid velkommen til at skrive til os på info@couriercopenhagen.dk eller ringe på +45 33257725.